Live-concert van Kensington met de Samsung Galaxy Camera!

Geplaatst op 2 juni 2013 in Digitale camera door nienke

Delicious Digg Facebook LinkedIn reddit StumbleUpon Twitter Email Print Friendly

De Samsung Galaxy camera kan binnenkort op een originele manier getest worden. Fotografieliefhebbers kunnen namelijk hun hart ophalen aan het testen van deze Samsung Galaxy camera op een wel zeer originele manier: als reporter bij een live-concert van Kensington.
Samsung organiseert een fotografieworkshop en een live-concert van Kensington. Vijf winnende Live @ Kensington reporters kunnen deze professionele workshop ‘concertfotografie’ bijwonen die geleid wordt door Loe Beerens. Nadat je op deze cursus kennis hebt gemaakt met alle ins en outs van de camera, kun je professioneel verslag doen door foto’s te maken bij het concert van Kensington op 13 juni in Amsterdam.Dit concert wordt speciaal georganiseerd voor Samsung-fans. Kensington heeft drie 3FM-awards en de titel ‘de plaat van het jaar’ (OOR) op haar naam staan en Coldplay is fan van ze. Kortom, een zeer bijzondere band waarvan je een concert echt niet wilt missen!Hoe werkt het?


Hoofdprijs
- Upload je mooiste concertfoto
- Win een Samsung Galaxy Camera
- Word 'LIVE@ Kensington' reporter
- Krijg een workshop ‘concert fotografie’ van topfotograaf Loe Beerens
- Deel de mooiste momenten van de showcase live met Samsung Nederland Facebook
- Neem een vriend of vriendin mee
- Download na de showcase vier exclusieve live tracks van Kensington


Mocht je niet een van de 5 winnaars worden, wees dan niet getreurd! Er worden bovendien 100 x 2 kaartjes verloot voor het live-concert. Voor meer informatie kun je kijken op de website
  • Prijzen
  • Reacties
  • Gerelateerde artikelen
  • Over de auteur

kopen?

Hier staan prijzen van: . Deze hebben we gezocht. Wanneer er geen prijzen beschikbaar zijn dan kunt u ook op anders sites kijken naar prijzen van Array. De volgende sites adviseren we u: Digitale camera (Cameraportal.nl). Voor tweedehands kunt u kijken in de sectie tweedehands digitale camera op cameraportal.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Dit bericht is geplaatst in Digitale camera. Bookmark de permalink.
  • Nieuwste artikelen