Fotografie-boeken

Boeken zijn ideaal om meer te leren over fotografie of om inspiratie op te doen. Camera2go.nl bespreekt de nieuwste fotografieboeken en plaatst regelmatig handige reviews. Klik op onderstaande links om het nieuws over fotografieboeken te lezen.

Nikon lanceert I AM THE NEWS app

Geplaatst op 20 november 2012 in Fotografie-boeken door Eveline Groeneveld

Onder de naam I AM THE NEWS lanceert Nikon Nederland een app over professionele nieuwsfotografie. Samen met ANP Foto heeft Nikon een platform ontwikkeld waarop niet alleen treffende nieuwsfoto’s te zien zijn, maar waarop ook iets over de totstandkomin… Lees verder…

Olympus TOUGH TG-1 test

Geplaatst op 13 augustus 2012 in Fotografie-boeken door Eveline Groeneveld

Camera2go heeft de nieuwste Olympus digitale camera getest, te weten de versie TOUGH TG-1. Deze Olympus Camera hebben we aan een grondige test onderworpen, zoals u gewend bent van ons.

Met deze supercamera van Olympus is geen situatie te gek, want … Lees verder…

Panasonic LUMIX DMC-LZ20

Geplaatst op 26 juli 2012 in Fotografie-boeken door Eveline Groeneveld

Panasonic introduceert een nieuwe snapshot camera: de Panasonic LUMIX DMC-LZ20. Het is een gunstig geprijsde camera die waar voor zijn geld biedt. Zo beschikt het toestel over een krachtige zoom en beeldprocessor.

Specificaties van de Panasonic LUM… Lees verder…

70 miljoen NIKKOR objectieven verkocht

Geplaatst op 20 juni 2012 in Fotografie-boeken door Eveline Groeneveld

Nikon maakt bekend dat de totale productie van NIKKOR-objectieven voor camera’s met verwisselbare objectieven begin juni 2012 de 70 miljoen heeft bereikt. Dit is alweer 5 miljoen meer dan in oktober 2011, toen het productiecijfer van 65 miljoen werd b… Lees verder…

Fujifilm M-Mount Adapter voor de systeemcamera X-pro1

Geplaatst op 13 juni 2012 in Fotografie-boeken door Eveline Groeneveld

Fujifilm introduceert een M-Mount Adapter voor de systeemcamera X-pro1. Dankzij deze adapter kunnen M-Mount lenzen gebruikt worden op de Fujifilm X-pro1.

De M-Mount Adapter in vogelvlucht:
• Drie-delige aluminium / RVS constructie
• o… Lees verder…