De COOLPIX S6500 met WiFi en de COOLPIX S2700 van Nikon: voor de momenten die je wilt delen

Geplaatst op 8 januari 2013 in Overige door Albert Schippers

Delicious Digg Facebook LinkedIn reddit StumbleUpon Twitter Email Print Friendly

Persbericht

93196-s6500_2-large-1357593815.jpg


De S6500 — Inzoomen en delen

Met de COOLPIX S6500 kun je foto's onmiddellijk uploaden zonder verlies van beeldkwaliteit. Het NIKKOR-objectief met 12x optische zoom en groothoekbereik (25–300mm) maakt het mogelijk nauwkeurige opnamen met een hoge resolutie te maken, of je nu van dichtbij of van veraf fotografeert. De 16-megapixel CMOS-sensor met verlichting via de achterkant zorgt ervoor dat de belichting altijd optimaal is, of je nu een foto maakt van een zonsondergang, een concert bij avondschemering of een romantisch etentje bij kaarslicht.Filmen in Full HD-kwaliteit (1080p) is eenvoudig, want dankzij de speciale filmopnameknop kun je tijdens het fotograferen op elk gewenst moment overschakelen op video. Daarnaast gaat de automatische vibratiereductietechnologie(VR) van Nikon cameratrillingen tegen. Jij kunt je dus helemaal op je compositie concentreren.


De gemaakte foto's en video's kun je vervolgens via de geïntegreerde WiFi-functionaliteit direct overbrengen naar je smart device[i] en vandaar uploaden naar je favoriete sociale-mediasites. Verder kun je je smart device gebruiken als afstandsbediening voor de camera - handig bij het maken van zelfportretten.


93195-s6500_1-large-1357593786.jpg


De COOLPIX S6500 is vanaf 7 februari in zes sprankelende kleuren verkrijgbaar (zilver, zwart, rood, blauw, wit en oranje) De adviesprijs bedraagt €219,-.


93209_s2700_1_large_1357594340.jpg


De S2700 - Een manier van fotograferen die even kleurrijk is als je leven

Het lijkt wel of de slanke S2700 ervoor gemaakt is, zo goed ligt de in tal van sprankelende kleuren verkrijgbare 20,7 mm dikke body in je hand. Het NIKKOR-objectief met 6x optische zoom zorgt voor een grote opnameprecisie, terwijl de 16-megapixel CCD-beeldsensor haarscherpe foto's en kristalheldere HD-filmclips (720p) mogelijk maakt.


Dankzij slimme functies worden de camera-instellingen automatisch aan de omstandigheden aangepast. Jij hoeft alleen maar je camera te richten en op de knop te drukken. De resultaten zullen je verbluffen. Daarbij zien je onderwerpen er altijd piekfijn uit, met dank aan het Slim portret-systeem, met voorzieningen als Glimlachtimer, Knipperdetectie, Huid verzachten en de ingebouwde rode-ogencorrectie. Wanneer je eenmaal een aantal portretopnamen hebt gemaakt, kun je uit acht opties voor Glamour-retouchering kiezen om je portretten nog flatteuzer te maken.


De COOLPIX S2700 is vanaf 7 februari in zeven kleuren verkrijgbaar: zilver, zwart, rood, paars, blauw, roze met line art en paars met line art. De adviesprijs bedraagt €109,-.


 S6500 – Andere belangrijke functies

7,5-cm (3-inch) LCD-scherm met 460.000 beeldpunten: of je nu opnamen maakt bij helder zonlicht of bij weinig licht, dit grote scherm met Clear Color Display-technologie van Nikon staat garant voor een scherp contrast en een heldere weergave.

Auto HDR-stand: hiermee kun je beelden in elke situatie met een indrukwekkend toonbereik vastleggen. In de HDR-stand combineert de camera twee opnamen die tijdens één ontspancyclus met een verschillende belichting zijn gemaakt en zet deze om in een beeld met een groot dynamisch bereik en rijke kleurgradaties.

Eenvoudig panorama 360 graden/180 graden: door verticaal of horizontaal te pannen, kun je dynamische panorama's maken.

Continu-opnamen met hoge snelheid: dankzij de opnamesnelheid van maar liefst 10 beelden per seconde kun je moeiteloos tot zeven haarscherpe opnamen van snel bewegende onderwerpen achter elkaar maken.

Retoucheermenu: verbeter je foto's ter plekke met tal van leuke filtereffecten, zoals de weergavestand Sneleffecten en filteropties als Selectieve Kleur, waarmee je je foto's monochroom kunt maken en vervolgens een kleur naar keuze kunt geven, en Ster, waarmee je een stereffect kunt toepassen op heldere objecten.

19 onderwerpstanden: automatische optimalisatie van de camera-instellingen voor gebruik van populaire fotostijlen en -effecten. Door de stand te kiezen die het beste bij de omstandigheden past maak je steeds de prachtigste foto's.

3D-opnamestand: voor 3D-beelden die op tv's en computers met 3D-weergave kunnen worden bekeken.

AF met onderwerp volgen: voor haarscherpe opnamen van bewegende onderwerpen. AF met onderwerp volgen zorgt ervoor dat de camera blijft scherpstellen op het geselecteerde onderwerp, zelfs als dit voortdurend beweegt.

EXPEED C2: Het snelle en krachtige beeldverwerkingssysteem van Nikon maakt hoge opnamesnelheden mogelijk, verbetert filmopnamen, beschikt over een hoge gevoeligheid en biedt een optimale beeldkwaliteit.S2700 – Andere belangrijke functies

Functie voor reductie van bewegingsonscherpte: vermindert het effect van cameratrillingen en corrigeert onverhoedse bewegingen van de camera én het onderwerp.

Hoge ISO-gevoeligheid (tot 3200): vermindert de kans op onscherpte bij opnamen van snel bewegende onderwerpen of bij weinig licht.

Best Shot Selector (BSS): selecteert automatisch het scherpste beeld uit tien opeenvolgende opnamen.

Retoucheermenu: verbeter je foto's op de camera met tal van leuke filtereffecten, waaronder Selectieve Kleur, waarmee je je foto's monochroom kunt maken en vervolgens een kleur naar keuze kunt geven, en Ster, waarmee je een stereffect kunt toepassen op heldere objecten.

Li-ionbatterij: oplaadbaar, duurzaam en milieuvriendelijk.

AF met onderwerp volgen: voor scherpe opnamen van bewegende onderwerpen. AF met onderwerp volgen zorgt ervoor dat de camera blijft scherpstellen op het geselecteerde onderwerp, zelfs als dit beweegt.

EXPEED C2-beeldverwerkingssysteem: biedt verbeterde mogelijkheden voor het opnemen van films, een hoge gevoeligheid en een optimale beeldkwaliteit.93210_s2700_2_large_1357594377.jpg

 * Vereist installatie van de Nikon-app ‘Wireless Mobile Adaptor Utility' (compatibel met iOS en Android™) op je smart device.

Android, Google, Google Play, YouTube en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

 ,  • Prijzen
  • Reacties
  • Gerelateerde artikelen
  • Over de auteur

Nikon kopen?

Hier staan prijzen van: Nikon. Deze hebben we gezocht. Wanneer er geen prijzen beschikbaar zijn dan kunt u ook op anders sites kijken naar prijzen van Array. De volgende sites adviseren we u: Digitale camera (Cameraportal.nl). Voor tweedehands Nikon kunt u kijken in de sectie tweedehands digitale camera op cameraportal.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Dit bericht is geplaatst in Overige en getagd , . Bookmark de permalink.
  • Nieuwste artikelen