De beste hoesjes voor je iPhone of iPad

Als je net een mooie nieuwe iPhone of iPad hebt gekocht, wil je natuurlijk niet dat het scherm breekt doordat je het apparaat per ongeluk laat vallen. Gelukkig bestaan er daarvoor de beschermende hoesjes van iPhone-cases.nl die er ook nog eens super stijlvol uit zien! Zowel voor de zakelijke gebruiker die representatief voor de dag moet komen zijn er genoeg opties, als voor de tiener die iets zoekt dat bij zijn of haar eigen stijl past. We zetten er een paar voor je op een rij. Voor welke kies jij?

 

Telefoonhoesje met pashouder

Tegenwoordig komt het steeds minder vaak voor dat je per se al je pasjes mee moet nemen. Er bestaan meerdere apps waarmee je je klantenkaarten kunt laten scannen en ook betalen doe je tegenwoordig makkelijk met je mobiel. Echter, een paar pasjes zijn nog steeds onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan je ov-kaart, je identiteitsbewijs of je rijbewijs. Voor mensen die geen zin hebben hiervoor een portemonnee mee te sjouwen of die de pasjes niet los in hun broekzak willen doen, is er een uitkomst: een hoesje met een pashouder. Er zijn verschillende varianten. Zo kan je in sommige hoesjes meerdere pasjes kwijt en ook nog wat briefgeld. In andere hoesjes kun je maximaal twee pasjes kwijt, maar wie weet heb je hier genoeg aan.

 

Fullbody hoesje voor een volledig beschermde telefoon

Er zijn hoesjes die alleen bescherming bieden aan de achterkant en de randen van je telefoon. In de meeste gevallen is dit genoeg, maar voor die ene keer dat je telefoon echt hard op de grond valt misschien niet. Daarom zijn er ook full body beschermhoezen, die je hele telefoon beschermen. Loop je vaak door de regen of werk je in een vochtige omgeving? Ga dan voor een waterdichte hoes.

 

Parkeer je telefoon om video’s te kijken

Ken je dat? Je zit in de trein of aan tafel en wilt videobellen, maar je hebt geen zin je telefoon constant vast te houden. Er bestaan hoesjes met een kleine standaard die je uit kan klappen. Zo kan je gemakkelijk je telefoon neerzetten. En het ziet er nog grappig uit ook.

 

iPad hoezen

Niet alleen je telefoon moet goed beschermd blijven, ook je iPad is een zeer kostbaar object. Bescherm je apparaat daarom met een hoesje ipad van iphone-cases.nl. Bijvoorbeeld een magnetische die automatisch dicht klikt.

 

Kortom, zorg ervoor dat je apparaten goed beschermd blijven met een hoesje. Je zou toch niet willen dat er barsten komen in het apparaat dat je iedere dag gebruikt?

Geef een reactie