Een vakantie in eigen land

Het is eindelook zomer en iedereen is er volop van aan het genieten. En terecht. Langzaam maar zeker gaat de wereld weer een beetje open en de zomer is natuurlijk de uitgelezen kans om van die vrijheden weer gebruik te maken. De één doet dat door een tripje te boeken naar een buitenlands oord, de anders blijft liever binnen de landsgrenzen. In deze blog vertel ik je hoe je een heerlijke vakantie in eigen land hebt. Lees je mee?

Een 5 sterren tuin

Het mooiste aan een hotel of resort is natuurlijk dat alles tiptop geregeld is als je aankomt. En dat niet alleen, het weer is lekker en je kan buiten aan het zwembad vertoeven. Niets schreeuwt zo hard ‘vakantie’ als dat. Maar toch hoef je daarvoor niet naar het buitenland. De zomers in Nederland doen tegenwoordig echt niet onder voor de temperaturen aan de Spaanse Costa. Daarnaast kan je een zwembad in laten graven in je eigen tuin. Voor veel mensen is dat iets wat alleen de elite kan doen, maar dat valt wel mee. Als je de ruimte hebt voor inbouw zwembaden, waarom niet? Zo heb je er altijd plezier van als het weer mooi is, daarvoor hoef jij echt niet de deur uit. Kijk voor de zwembaden bij Stassar.

Dagjes uit

Of je nu in het buitenland naar een museum gaat of een pretpark, alles wat daar kan, kan hier ook! Nederland is een enorm rijk land als het gaat om dagjes uit. Je kan de randsteden bezoeken, cultuur snuiven in musea of je longen uit je lijf gillen in een wilde achtbaan. Ook als je deze zomer in eigen land blijft, hoef je je geen dag te vervelen.

Naar het bos of het strand

En ben je een dag niet op zoek naar spanning, sensatie en kennis? Wil je gewoon een dag rusten, dat is immers waar de vakantie voor bedoeld is, dan trek je gewoon de oer-Hollandse natuur in. Je wilt er misschien wel op uit en dan kan je naar de prachtige bossen in het oosten of de uitgestrekte standen in het westen. Even weg van de drukte en één met de natuur. Na een heerlijke wandeling of fietstocht schuif je aan voor een lekker stuk échte Hollandse appeltaart.

Support de locals

Zie je wel dat er genoeg te doen is? En met een vakantie in Nederland ondersteun je gelijk ook de Nederlandse ondernemer die het nu ook hard nodig heeft. Zo wordt iedereen blij van jouw vakantie.

Geef een reactie