Moeiteloos moderne beveiliging installeren

Goede beveiliging is voor veel mensen zeer belangrijk. Beveiliging van spullen omdat ze een hele hoge waarde hebben of juist een persoonlijke waarde. Voor verschillende redenen kan het zijn dat je wilt dat je spullen goed beveiligd zijn. Wanneer je een beveiligingssysteem installeert, ben je optimaal beschermd tegen inbraak, overstromingen of brand. De verschillende sensoren die de beveiliging biedt, zorgt ervoor dat je spullen te allen tijde worden beveiligd. Via de Ajax app kan je dit dan ook in de gaten houden. Ideaal!

Verschillende alarmsystemen

Voor ieder persoon kan een ander alarmsysteem het fijnst werken. Zo heb je het Ajax alarmsysteem, deze systeem beveiligt je pand of woning tegen inbraak, brand of ongewenste personen. Het systeem bevat verschillende sensoren voor bewegingsdetectie en daarnaast ook sirenes en rookmelders. Het systeem is zodanig geavanceerd dat het ook onderscheid kan maken tussen mensen en dieren. Voor extra beveiliging, kan je het Ajax alarmsysteem op abonnementsbasis bij de meldkamer aansluiten. Dit kan ook zonder. Het alarmsysteem heeft een batterij dat maar liefst 7 jaar meegaat. Je weet zeker dat de komende jaren, je spullen goed worden beveiligd.

Het Jablotron alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat zich kenmerkt door het modulaire karakter. Het systeem heeft zowel bedrade als draadloze componenten en is makkelijk te installeren. Het nieuwste model, de Jablotron 100, heeft een veelzijdige en flexibele structuur, waardoor het makkelijk uit te breiden is. Jablotron kent geen valse alarmen. Kortom, beide alarmsystemen zijn uitstekend in werking.

Voordelen van je huis beveiligen

Het beveiligen van je huis geeft niet alleen een prettig gevoel dat je spullen minder snel kunnen worden gestolen, je betaalt ook vaak minder aan inboedelverzekering. Het heeft een preventieve functie. Door je woning goed te beveiliging kan je je ook veiliger voelen in je eigen huis. Inbraak is niet de enige reden waarom je je huis zou willen beveiligen. Een andere grote reden is brandveiligheid. Wanneer een woning goed beveiligd is, biedt dit veel voordelen bij de verzekering. Door alle camera’s en apparatuur aan je smartphone te koppelen, heb je real-time overzicht op wat er zich in of rondom je huis afspeelt. Het rustgevende gevoel van optimale beveiliging brengt veel ontspanning met zich mee. Als je de neiging hebt om snel angstig te zijn over onveiligheid is dit de perfecte oplossing. Je wilt heel graag een veilig gevoel, maar hebt weinig budget? Kies er dan voor om je niet te laten abonneren op een abonnement bij de meldkamer. Dit zorgt voor minder kosten.

Geef een reactie