Telefoonhoesjes maken: zo leuk is het!

Ik heb de laatste tijd een grote liefde opgevat voor fotografie. Ik ben ook niet de enige, merk ik. Sinds de Coronacrisis gaan veel mensen de natuur in om te fotograferen. Zo zie ik op mijn dagelijkse fietsrondje steeds een groepje fotografen bij een sloot met veel riet staan. Ik weet dat zij wachten op de uiterst schuwe roerdomp, een reigersoort, die ik al een paar keer heb mogen zien. Het aantal roerdompliefhebbers groeit met de week. Iedereen wil hem vastleggen, maar helaas is hij nogal gesteld op zijn privacy. Gelukkig zijn er in mijn omgeving genoeg andere bijzondere vogels en landschappen om vast te leggen. De roerdompliefhebbers lopen met enorme cameralenzen om hun hals en ik zal de eerste zijn die zal toegeven dat je daar prachtige foto’s mee maakt, maar die dingen zijn echt veel te zwaar en onhandig met mij. Dus ik kocht gewoon een hele goede telefoon. Want daarmee maak je ook de prachtigste foto’s en voor een amateurtje zoals ik, is dat meer dan genoeg. Ik was gelijk dolblij met mijn telefoon, maar het bijgeleverde hoesje was echt super saai zwart. Kon dat niet anders, vroeg ik me af? Jawel, ik kon zelf telefoonhoesjes maken. Dat leek me wel wat.

Telefoonhoesjes maken: eenvoudig

Via de site case24.com kon ik heel eenvoudig mijn eigen telefoonhoesje maken. Je kiest het model dat bij je telefoon hoort en dan laat je een hele persoonlijke foto erop zetten. Leuk, want ik kon natuurlijk mijn eigen foto’s gebruiken. Oké, er zat geen roerdomp tussen, maar ik had meer dan genoeg andere mooie foto’s om uit te kiezen. De levering is supersnel en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Eigenlijk is het leuk om te doen en het is jammer dat je maar een hoesje nodig hebt. Mijn saaie fotohoesje is nu echt een persoonlijk item geworden.’

De natuur in

Inmiddels ben ik met mijn telefoon annex camera al heel veel keren de natuur in getrokken. Ik heb echt al heel veel gave foto’s gemaakt en ik geniet van de rust die het me geeft. En de napret, het thuis uitzoeken en bewerken van de foto’s is ook erg leuk. En als het een keer slecht weer is dan duik ik op mijn gemak in al die mappen en waan me zo als nog in de natuur. Ik kan niet meer zonder deze telefoon met zijn leuke, persoonlijke hoesje!

Geef een reactie